Nume server Hartă Jucători Adresa IP Acțiuni
Propunere
Judasz

Admin server


Rating: 92


Postări: 27


Mulțumiri: 13

Deci propunerea se va baza pe un principiu similar cu meniul cu adaosuri speciale precum dmg mai mare cu el etc. De asemenea, puteți seta o monedă în joc care poate fi obținută pentru sarcini, astfel încât doar persoanele care au cele mai multe fragmente la sfârșitul jocului să o primească :))

În primul rând, diferite tipuri de sarcini precum: ușoare, medii, dificile, în timpul cărora va trebui să asamblați o bombă sau să vă salvați colegii reînviindu-i. Acest lucru ar crește, de asemenea, utilizarea bombelor de reînvie și de plantare sau dezamorsare.

Așa că aici vă scriu pentru a întreba ce cred alții despre adăugarea unor astfel de skin-uri la cuțite, pe scurt, care vor fi disponibile pentru cumpărare prin moneda din joc.

1000000BLUNTS

Utilizator


Rating: 708


Postări: 103


Mulțumiri: 121

Acesta nu mai este cs 1.6, ci cs2... un fel de circ. Sunt pentru sarcini, dar împotriva skin-urilor și a monedei din joc! Nu toată lumea are timp suficient să cultive piei, grădiniță cu aceste piei! mulți încă mai joacă pe serverul nostru pentru că le place să joace clasicele! și cine vrea să se joace cu skin-uri, apoi lăsați-i să caute servere cu mod-uri KS2!

Sunt împotriva!

Conectare
Ultima postare

Votează serverul zilnic

Data: 7 ore în urmă

Autor: wEirDo

Cerere Slot MaNooTzy

Data: Ieri la 05:56

Autor: Kobra

Cerere slot copilul batran

Data: 21 februarie 2024 la 23:54

Autor: Kobra

Cerere admin rain

Data: 20 februarie 2024 la 19:10

Autor: Kobra

Cerere slot Ryder

Data: 19 februarie 2024 la 16:35

Autor: Kobra